PlayStation Move Oyunu Sorcery Hala Yaşıyor

Sorcery, Harry Potter oyunlarından daha fazlasını sunacak.
15.11.2011 12:10 Gökhan Yılmaz

 
     E3 2010'da Sony'nin konferansında gösterilen PlayStation Move oyunu Sorcery'den bir süredir haber alamıyorduk. Oyunla ilgili yeni bilgiler çok yakında sunulacak.
 
     Sony'den Eric Levine, konu hakkında "Evet, Sorcery hala yapım aşamasında. PlayStation Move'a özel bu oyunun nasıl olacağını insanlara göstermek için heyecanlanıyoruz."
 
     Bu yıl göremeyince iptal edildiğini düşündüğümüz Sorcery'de elinize aldığınız sihirli değneğinizle etrafa büyüler yaparak ilerliyorduk. Firma, oyunun teknoloji demosundan çok daha öte bir şey haline geldiğini ve büyücülük ile yaratıcılık açısından önemli bir Move oyunu olacağını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sorcery Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler