PlayStation Network Çevrimiçi Kimlik Değiştirme Özelliği 2019'un Başlarında Geliyor

10.10.2018 20:35 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Network Online ID (Çevrimiçi Kimlik) değiştirme özeliğinin 2019'un başlarında geleceğini resmi olarak duyurdu.

Önizleme programı Kasım ayının sonunda başlayacak ve programa daha önceden PlayStation 4 sistem yazılımı betalarına katılmış olan seçili kullanıcılar erişebilecek.
 
Kullanıcılar önizleme programında çevrimiçi kimliklerini istediği kadar değiştirebilecek ancak ilk değişim ücretsiz olacak, ardından yapılan tüm değişimler normal kullanıcılar için $9.99 USD / $9.99 CAD / €9.99 / £7.99; PlayStation Plus abonesi kullanıcılar için $4.99 USD / $4.99 CAD / €4.99 / £3.99 olacak.
 
Çevrimiçi kimliğinizi değiştirirken, arkadaşlarınız tarafından tanınabilmek için yeni kullanıcı adının yanında eski kullanıcı adının da bulunması şeklinde size bir opsiyon sunulacak. Çevrimiçi kimlik değiştirme işlemini tamamladıktan sonra bunu ayarlayamayacaksınız.
 
1 Nisan 2018'den sonra yayınlanan tüm PlayStation 4 oyunları ve bu tarihten önce yayınlanan oyunların da büyük bir çoğunluğu PlayStation Network çevrimiçi kimlik değişikliği ile uyumlu olacak. Ancak tüm PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita oyunları ve uygulamaları bu değişikliği desteklemeyecek ve kullanıcılar belirli oyunlarda bazen sorun veya hatalarla karşılaşabilecek. Bu tarz bir sorunla karşı karşıya kalındığı takdirde, orijinal kimliğinize istediğiniz zaman ücretsiz olarak geri dönebileceksiniz. Bu önizleme programı sırasında yalnızca bir kez yapılabilir. PlayStation Network çevrimiçi kimlik değiştirme resmi olarak başlatıldığında Sony 1 Nisan 2018'den önce yayınlanan uyumlu oyunların bir listesini yayınlayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 14 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler