PlayStation Now'a Eylül'de Final Fantasy VII ve Daha Fazlası Geliyor

06.09.2021 20:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Eylül ayında Final Fantasy VII, Killing Floor 2, Tekken 7 ve daha fazlasını ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlara 7 Eylül'den itibaren ulaşılabilecek.
 
Gelecek oyunlar:
 
- Final Fantasy VII (Square Enix): Tek başına RPG türünde devrim yaratan oyunda bir kez daha kendini kaybetme zamanı geldi. Maceramız, Cloud Strife adlı soğuk kalpli bir paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfedecek.
- Killing Floor 2 (TripWire Interactive): KILLING FLOOR 2'de oyuncular, Horzine Corporation'ın art niyetli unsurlarınca yaratılan Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa kıtasına iner. 6 kişilik Eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu ile Zed katliamlarıyla dolu bir kargaşa.
- Moonlighter (11 Bit Studios): Moonlighter, günün birinde kahraman olma hayali kuran maceracı esnaf Will'in günlük rutinini izleyen, rogue-lite unsurlara sahip bir Aksiyon RPG oyunudur.
- Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition (Deep Silver): Pathfinder: Kingmaker, Pathfinder fantezi evreninde geçen ilk izometrik grup temelli bilgisayar RYO'sudur. Baldur's Gate, Fallout 1 ve 2 ve Arcanum gibi oyunlardan esinlenen klasik bir RYO deneyiminin tadını çıkar.
- Tekken 7 (Bandai Namco Entertainment): Tekken 7, 28 Şubat 2022'ye kadar mevcut olacak.
- Windbound (Deep Silver): Yasaklı Adalar Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkar Gemi kazası sonrası ayak basılmamış bir adaya düştün. Hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri dolaş, keşfet ve her duruma uyum sağla.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Now Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler