PlayStation Now'a Kasım Ayında Celeste, FF IX ve Daha Fazlası Geliyor

02.11.2021 15:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Kasım ayında Celeste, Final Fantasy IX, Mafia: Definitive Edition ve Totally Reliable Delivery Service'i ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar bugün platformda yerini alacak.
 
Celeste (Matt Makes Games)
 
TowerFall’un yaratıcıları tarafından üretilmiş bu süper ötesi platform oyununda Madeline’in Celeste Dağı’nın zirvesine yaptığı yolculuğunda içindeki şeytanlarla savaşmasına yardımcı ol. Elle üretilmiş yüzlerce mücadeleyi geç, çetrefilli sırları gün yüzüne çıkar ve dağın gizemini gözler önüne ser.
 
Final Fantasy IX (Square Enix)
 
İlk olarak 2000 yılında PlayStation için çıkış yapan Final Fantasy IX, PC ve mobil platformlarda çıkış yaparak tekrar oyuncularla buluşuyor. Yapımda Zidane Tribal adlı bir hırsızla birlikte Alexandrialı Queen of Brahne'nin peşine düşüyoruz. 
 
Mafia: Definitive Edition (2K Games)
 
Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Mafyayla kasıtsızca yaşadığı bir olay nedeniyle Tommy Angelo, istemeden suç dünyasına dahil olur. Önce Salieri'ye katılmaktan rahatsızlık duysa da zaman geçtikçe ödüller görmezden gelinemeyecek büyür. 
 
(Mafia: Definitive Edition, 28 Şubat 2022'ye kadar PlayStation Now'da mevcut olacak.) 
 
Totally Reliable Delivery Service (tinyBuild) 
 
Totally Reliable Delivery Service, korkunç paket dağıtım kuryeleri hakkında saçma sapan fiziklere sahip bir simülasyondur. Paketleri teslim noktalarına güvenilir bir şekilde ulaştırmak için garip makineleri, kullanışlı teçhizatı ve fizik motorunun mucizelerini kullan. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Now Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler