PlayStation Oyunu Gran Turismo 7 PC Platformuna Gelebilir

27.11.2022 17:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Polyphony Digital tarafından geliştirilen ve Mart ayında Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için yayınlanan yarış oyunu Gran Turismo 7, PC platformuna gelebilir. Gran Turismo serisinin lideri konumunda bulunan Kazunori Yamauchi, PC portu üzerinde düşündüklerini ve bu noktada araştırma yaptıklarını doğruladı.
 
Konsol oyunları PC'ye gelmeye devam ediyor
 
 
 
Geldiğimiz noktada daha önce sadece PlayStation konsollarına çıkış yapmış olan birçok oyun PC platformunda yayınlandı. Şimdi ise yarış serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo 7 için böyle bir durumun ortada olduğu bildiriliyor.
 
Yamauchi'ye GTPlanet tarafından Gran Turismo 7 oyunu için bir PC portunun düşünülüp düşünülmediği soruldu. Bu soru karşısında Yamauchi, "Evet, bu konuyu düşünüyoruz ve araştırmalar yapıyoruz" yanıtını verdi. Polyphony CEO'su ise GT7'yi PC'ye getirme olayının kolay bir süreç olmayacağını iddia etti. 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından PC platformunda yayınlanan oyunlar arasında Sackboy, Uncharted : The Legacy of Thieves Collection, Spider-Man, Spider-Man: Miles Morales ve daha fazlası yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 31 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler