PlayStation Özel Oyunu Wild'ın iptal Edildiği Bildirildi

23.08.2021 10:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Wild Sheep Studio'nun açık dünya hayatta kalma macera oyunu Wild, 2014'te PlayStation'a özel olarak duyuruldu ve VentureBeat'ten Jeff Grubb'un yaptığı açıklamaya göre, oyun üzerinde uzun yıllar hiçbir güncelleme yapılmadı ve sonrasında iptal kararı alındı.
 
Grubb: "Bence Michel Ancel projeyi terk etti… artık üzerinde çalışmıyor ve proje tamamen kapatıldı. Üzerinde çalışan ekip başka projeler üzerinde çalışıyor'' dedi.
 
Oyun hakkında
 
Rayman ve Beyond Good & Evil gibi önemli oyun serilerinde tanıdığımız Michel Ancel'ın kurduğu bağımsız oyun stüdyosu Wild Sheep Studios'un ilk projesi Wild oluyor. Online tabanlı hayatta kalma oyunu olan Wild'da, insanlığın ilk yıllarına gidiyoruz. Doğayla iç içe olduğumuz yapımda sadece doğaya karşı değil, insanlar olarak birbirimize karşı da mücadele vereceğiz.
 
Fragman videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wild Platformlar: PS4 Geliştirici: Wild Sheep Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler