PlayStation Phone'un Görüntüleri Sızdı

27.10.2010 06:49 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz Ağustos ayında teknoloji sitesi Engadget'in PlayStation Phone'un geliştirildiğine dair sağlam kaynaklardan haber aldığını duyurmuştuk. Android tabanlı bir Sony Ericsson telefon olacağı ve çeşitli teknik bilgileri açıklanmıştı. Şimdi ise yine aynı site prototip telefonun görüntülerini paylaştı.
 
     Ürünün 1 GHz Qualcomm mobil işlemciye, 512 MB RAM'e, 1 GB ROM'a ve 3.7x4.1 inç dokunmatik ekrana sahip olacağı öne sürülüyor.
 
     İddiaya göre henüz prototip olduğu için analog stick'e ve düzgün bir tasarıma sahip değil. Bu nedenle çin üretimi sahte bir telefona benziyormuş. Ayrıca Memory Stick slotu yerine MicroSD kart girişi kullanıyormuş. Bir yandan PSP 2'ye oyun geliştirildiği söylenirken diğer yandan PlayStation Phone söylentileri alev alıyor. Bu görüntüler daha çok sahte bir telefona benziyor (Aşağıdaki resimde Enter ve Back bölümünde A yerine X, B yerine O olması gerekmez miydi?) fakat bakalım Sony 2011'de ne atılımlar yapacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler