PlayStation Plus Çevrimiçi Depolama Alanı 100 GB'a Yükseltildi

08.02.2019 18:12 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus çevrimiçi depolama alanını 10 GB'tan 100 GB'a yükseltti.

Çevrimiçi depolama alanı sayesinde ilerleme durumunuzu bir sistemde kaydedip oyuna daha sonra başka bir sistemde devam edebilirsiniz veya sadece kayıt dosyası yedekleme görevi için kullanabilirsiniz.
 
PlayStation Plus çevrimiçi depolama alanımı nasıl yönetebilirim?

Kayıtlı oyun verilerini bir PS4 sisteminden PS Plus Çevrimiçi Depolama Alanına manuel olarak yükleyebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için PlayStation Plus abonesi olmalısınız.

1.  [Ayarlar] > [Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi] > [Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler] bölümüne gidin ve [Çevrimiçi Depolama Alanına Yükle] öğesini seçin.
2. Bir oyun ya da uygulama seçin.
3. Yüklemek istediğiniz her kayıt dosyasının yanındaki kutucuğu işaretleyin veya [Tümünü Seç] öğesini ve ardından [Yükle] öğesini seçin.

Dosya önceden Çevrimiçi Depolama Alanına yüklendiyse "Bu kayıtlı verilerin üzerine yazmak istiyor musunuz?" yazısı görüntülenir. Her sürüm için gösterilen tarih ve saat, en güncel kaydın hangisi olduğunu belirlemenize yardımcı olur. Çevrimiçi Depolama Alanındaki sürümü değiştirmek için [Evet] öğesini ya da yüklemeyi iptal etmek için [Hayır] öğesini seçin.
 
Çevrimiçi depolama alanından indirme
 
1. [Ayarlar] > [Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi] > [Çevrimiçi Depolama Alanında Kayıtlı Veriler] bölümüne gidin ve [Sistem Depolama Alanına İndir] öğesini seçin.
2. Bir oyun ya da uygulama seçin.
3. İndirmek istediğiniz her kayıt dosyasının yanındaki kutucuğu işaretleyin veya [Tümünü Seç] öğesini ve ardından [İndir] öğesini seçin.

Sistem depolama alanında dosya zaten mevcutsa "Bu kayıtlı verilerin üzerine yazmak istiyor musunuz?" yazısı görüntülenir. Her sürüm için gösterilen tarih ve saat, en güncel kaydın hangisi olduğunu belirlemenize yardımcı olur. Sistem depolama alanındaki sürümü değiştirmek için [Evet] öğesini ya da indirmeyi iptal etmek için [Hayır] öğesini seçin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler