PlayStation Plus Temmuz 2020 Ücretsiz Oyunları

29.06.2020 15:10 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, Temmuz ayında PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz PlayStation 4 oyunlarını duyurdu.

NBA 2K20
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Erica
 
Oyunlar 7 Temmuz'da indirmeye açılacak. 7 Temmuz'a kadar Haziran ayı oyunları Call of Duty: WWII ve STAR WARS Battlefront II'yi kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Ayrıca PlayStation Plus'ın onuncu yıl dönümü şerefine bu hafta ücretsiz bir PlayStation 4 teması yayınlanacak ve 4 Temmuz 00:01 - 5 Temmuz 23:59 arasında online oyunlar PlayStation Plus aboneliği gerekmeden oynanabilecek.
 
PlayStation Plus ile ek bilgiler de paylaşıldı.

En çok kütüphaneye eklenen oyunlar Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Sonic Forces, Shadow of the Colossus, Call of Duty: Black Ops III ve Destiny 2.

En çok online oynanan oyunlar Grand Theft Auto V, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Black Ops III, Destiny ve Call of Duty: Black Ops IIII.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler