PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı

26.06.2022 20:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan yenilenmiş PlayStation Plus abonelik hizmetinin Temmuz ayı ücretsiz oyunları sızdırıldı. Sızdırılan oyunlar arasında Crash Bandicoot 4, Arcadegeddon ve The Dark Pictures serisinin ilk oyunu The Dark Pictures: Man of Medan yer alıyor.
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PS Plus ücretsiz oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, Temmuz ayı oyunlarını da açıkladı. Bu oyunlar her ne kadar resmi olarak doğrulanmasa da doğru çıkması olası.
 
Billbil-kun tarafından sızdırılan bilgilere göre oyunlara 5 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında erişebilecek.
 
- Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5/PS4)
- The Dark Pictures: Man of Medan (PS4)
- Arcadegeddon (PS5/PS4)
 
Oyuncular, PlayStation Plus Essential (veya daha yüksek bir aboneliğe) abonesi olmaya devam ettikleri sürece, her ay sunulan ücretsiz oyunlara erişebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler