PlayStation Plus'ın Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı

30.01.2023 14:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus, her ay yeni oyunları kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Farklı farklı abonelik seçeneklerine sahip olan bu hizmetin Şubat ayı ücretsiz oyunları şu anda sızdırılmış durumda.
 
Billbil-kun tarafından sızdırıldı
 
 
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PS Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, Şubat ayını da es geçmiyor. Billbil-kun hizmete eklenecek yeni oyunlar arasında OlliOlli World, Mafia Definitive Edition, Destiny 2:Beyond Light ve Evil Dead'in yer alacağını bildiriyor.
 
Billbil-kun'a göre bu oyunlar 7 Şubat tarihinde hizmete dahil olacak ve 6 Mart'a kadar geçerli olacak:
 
- OlliOlli World — PS5, PS4
- Evil Dead The Game — PS5, PS4
- Mafia Definitive Edition — PS4
- Destiny 2 Beyond Light — PS5, PS4
 
Öte yandan Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5/PS4), Fallout 76 (PS4) ve Axiom Verge 2 (PS5/PS4) dahil olmak üzere Ocak ayının PS Plus oyunları 6 Şubat'a kadar ücretsiz olarak edinilebilir. 
 
Son olarak Şubat ayının PlayStation Plus klasik ve oyun kataloğu (game katalog) seçeneklerine eklenecek oyunlar da yakında açıklanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler