PlayStation Resmi Websitesi DualShock 5'in PlayStation 4 ile Uyumlu Olacağını Söylüyor

16.01.2020 08:53 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 kontrolcüsü PlayStation 4 konsolu ile uyumlu olacak gibi görünüyor.

Fransız PlayStation resmi websitesinin geçtiğimiz ay yayınlanmış olduğu PlayStation 4 modelleri karşılaştırma yazısında PlayStation 4'ün DualShock 4 ve DualShock 5 ile uyumlu olduğu yazıyor.
 
Sony Interactive Entertainment henüz resmi bir duyuruda bulunmasa da bu aynı zamanda DualShock 4 kontrolcüsünün de PlayStation 5 ile uyumlu olacağına işaret.
 
Rakibi Xbox Series X, Xbox One'da çalışan tüm kontrolcüleri destekleyecek ve Xbox Series X kontrolcüsü de Xbox One ile uyumlu olacak. 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series X bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak. Önümüzdeki aylarda iki konsol hakkında daha fazla şey duymayı bekleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 26 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 39 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler