PlayStation State of Play Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar

26.02.2021 08:05 Gazali Çetinkaya

Sony Interactive Entertainment dün gece düzenlediği State of Play sunumunda PlayStation 5 ve PlayStation 4'e gelecek 10 yeni oyunu gösterdi.
 
 
1) Crash Bandicoot 4: It's About Time'ın PlayStation 5 versiyonu özellikleri tanıtıldı. 4K 60 FPS, DualSense özellikleri, 3D ses desteği, hızlı yükleme süreleri, veri transferi ve ilerlemenizi görmenizi sağlayacak aktivite kartları gibi özellikler sunacak. Orijinal üçlemenin devam oyunu PlayStation 4 ile Xbox One'dan sonra 12 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Switch'e ve 2021'de daha sonraki bir tarihte PC'ye gelecek.

 
 
2) Sony Interactive Entertainment ve Housemarque, üçüncü şahıs roguelike aksiyon oyunu Returnal'dan üç dakikalık yeni oynanış görüntüsü paylaştı. 30 Nisan'da PlayStation 5 için çıkış yapacak.
 
 
 
3) Electronic Arts ve Mario Kart Live: Home Circuit geliştiricisi Velan Studios, çok oyunculu yakartop oyunu Knockout City'nin cross-play betasının 2 - 4 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. Buradan kayıt yaptırabilirsiniz. 22 Mayıs 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
 
 
4) Absolver geliştiricisi Sloclap, Kung Fu temalı üçüncü şahıs aksiyon oyunu Sifu'yu duyurdu. Bu sonbaharda PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.
 
 
 
5) Hyper Light Drifter geliştiricisi Heart Machine'in yeni üç boyutlu aksiyon platform oyunu Solar Ash'ten oynanış videosu paylaşıldı. 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.
 
 
 
6) Five Nights at Freddy's serisinin yeni ve şimdiye kadarki en geniş alanda geçecek oyunu Five Nights at Freddy's: Security Breach'ten yeni oynanış fragmanı yayınlandı. 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.
 
 
 
7) Oddworld: Soulstorm'un 6 Nisan'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağı duyuruldu. PlayStation 5 versiyonu Nisan ayı boyunca PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.
 
 
 
8) Kena: Bridge of Spirits'in 24 Ağustos'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağı duyuruldu. Ember Lab'in hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Epic Games Store'da 69,00 TL ve PlayStation Store'da 284,00 TL.
 
 
 
9) Bethesda Softworks ve Arkane Studios, FPS oyunu Deathloop'un üçüncü resmi oynanış fragmanını yayınladı. Fragman Sencit Music ve FJORA'dan Déjà Vu adlı orijinal bir müzik içeriyor. 21 Mayıs'ta PlayStation 5 ve PC için çıkacak.
 
 
 
10) Square Enix, Final Fantasy VII Remake Intergrade'i PlayStation 5 için duyurdu. Nisan 2020'de PlayStation 4 için çıkan Final Fantasy VII Remake'in yeni nesil için iyileştirilmiş ve genişletilmiş versiyonu. Yuffie'nin olduğu yeni bir bölüm, iyileştirilmiş dokular, sis efektleri, iyileştirilmiş ışıklandırma, grafik modu (4K/30FPS), performans modu (60FPS), Normal (Classic) zorluk seviyesi, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve fotoğraf modu içerecek. 10 Haziran'da çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler