PlayStation'ın Twisted Metal TV Dizisi Çekimleri Tamamladı

30.08.2022 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yazar ve yapımcı Michael Jonathan Smith'in belirttiğine göre PlayStation Productions tarafından hayranlara sunulacak olan Twisted Metal TV dizisinin (live action) çekimleri tamamlandı. Anthony Mackie, Will Arnett ve Samoa Joe'nun başrollerini oynayacağı dizinin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.
 
Smith kısa süre önce sosyal medya hesabında klasik Twisted Metal logolu bir buz heykelini gösteren ve birinci sezonun çekimlerinin tamamlandığını doğrulayan bir resim yayınladı. 
 
Araçlı aksiyon serisi Twisted Metal'ın hikayesi, oyun ile aynı adı taşıyan füzeler ve makineli tüfekler gibi balistik mermilerin kullanılmasına izin veren çarpışan araba yarışmaları etrafında geçiyor. Yarışma Calypso adında gizemli bir adam tarafından yönetiliyor ve Calypso kazananın bir dileğini gerçekleştiriyor. Seri ilk olarak 1995'te doğdu ve 2012'ye kadar Twisted Metal (1995), Twisted Metal 2: World Tour, Twisted Metal III ve 4, Twisted Metal: Black, Twisted Metal: Small Brawl, Twisted Metal: Black Online, Twisted Metal: Head-On ve Twisted Metal (2012) olmak üzere toplam dokuz oyunu çıktı.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler