Playdead'in İş İlanı Stüdyonun Yeni Oyununa Ait Görseller İçeriyor

08.07.2019 11:40 Gazali Çetinkaya

Inside ve Limbo oyunlarının geliştiricisi Playdead'in bilim kurgu temalı bir sonraki projesine ait bazı sanatsal görseller stüdyonun websitesi üzerinden açtığı iş ilanları aracılığıyla ortay çıktı.

İş ilanları hem stüdyonun daha önce sosyal medya hesaplarından paylaştığı hem de yepyeni görseller içeriyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Playdead eş kurucusu Arnt Jensen daha önce gerçekleştirdiği bir röportajda bu yeni oyun ile Playdead'in bilinen 2D stilinden uzaklaşacağını ve oyuncuların dolaşabileceği çok daha büyük bir alana sahip üçüncü şahıs bir oyun olacağını belirtmişti. Zaten iş ilanlarından bir tanesi 3D sanatçı için açılmış.

Oyuna ait daha fazla bir bilgi bulunmuyor. Oyunun geliştirildiği ilk olarak 2017'nin başlarında açıklanmıştı. Umuyoruz ki yakın zamanda hakkında daha fazla bilgi öğreniriz. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 3 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 3 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler