PlayerUnknown's Battlegrounds Geliştiricisi Oyunu Her Platforma Getirmek İstiyor

03.01.2018 08:21 Gazali Çetinkaya

 
   PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds ile ilişkili her şeyle ilgilenen Bluehole'un yan kuruluşu, Battle Royale türündeki oyunu her platforma getirmek istediklerini belirtti.

   InvenGlobal adlı websitesine konuşan şirketin CEO'su CH Kim, PlayStation 4 versiyonunun şimdiye kadar çıkmamış olma sebebinin Xbox One'a süreli özel oyun olmasının dışında PlayStation 4'te erken erişim / oyun ön izleme programının bulunmaması olduğunu belirtti.

   "Steam'de erken erişim ve Xbox One'da oyun ön izleme programı ön yayınlama gibi, bu nedenle kalite konusunda da bir sınırlama yok. Ancak, PlayStation bu konuda çok katı." dedi CH Kim.

   Ayrıca "her platform" açıklaması PlayStation 4 versiyonu dışında oyunun ileride Nintendo Switch'e de gelebileceğini işaret ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler