PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobil Cihazlara Geliyor

28.11.2017 03:11 Gazali Çetinkaya

 
   Çinli dev firma Tencent, PlayerUnknown’s Battlegrounds'un Çin'de mobil cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.

   Tencent tarafından belirtilene göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds'un mobil versiyonu PC'deki tüm özelliklere sahip olacak. Çıkış tarihi belli değil ancak geliştirme süreci belirtilene göre sorunsuz ilerliyor.
 
   Tencent'in mobil versiyonu dünyanın geri kalanına getirip getirmeyeceği net değil.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds şu anda PC'de erken erişimde ve 22 milyondan fazla kopya sattı. 12 Aralık'ta Xbox Game Preview (Oyun Ön İzleme) programı kapsamında Xbox One için çıkış yapacak.

   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. Unreal 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 13 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 50 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler