PlayerUnknown's Battlegrounds PS5 ve Xbox Series X'te 60FPS, Xbox Series S'te 30FPS

26.10.2020 15:36 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici PUBG Corporation, battle royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds'ın yeni nesil konsollarda ilk günden oynanabileceğini doğruladı.

Direkt olarak geriye uyumluluk aracılığıyla çalışacak. Yeni nesil için hiçbir ek çaba harcanmamış. PlayStation 5 versiyonu PlayStation 4 Pro'yu, Xbox Series X versiyonu Xbox One X'i ve Xbox Series S versiyonu Xbox One S'i baz alacak.
 
PlayStation 4 Pro ve Xbox One X versiyonlarına geçtiğimiz hafta eklenen 60FPS modu seçeneği sayesinde oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 60FPS çalışacak. Xbox One S'te 30FPS olduğu için Xbox Series S'te de 30FPS olacak. SSD ile yükleme süreleri tüm yeni nesil konsollarda iyileştirilecek.
 
PUBG Corporation oyunun standart PlayStation 4 ve Xbox One S versiyonlarında kare hızını iyileştirmek için çalışmalar yaptığını belirtiyor. Eğer olursa otomatik olarak Xbox Series S'e de yansıyacak. 

Oyun hesabınızla ilişkili tüm ilerlemeniz ve kozmetikleriniz aktarılacak. Platformlar arası oynamanın yanı sıra nesiller arası çoklu oyuncu formatı da desteklenecek. Yani PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Xbox One kullanıcıları aynı takıma girebilecek ve savaş alanında birbirine karşı oynayabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 36 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler