PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın Başarısı Devam Ediyor

18.07.2017 12:55 Gazali Çetinkaya

   Bluehole Studio'nun battle-royale oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın başarısı devam ediyor.
 
   Geçtiğimiz ay yapılan bir duyuruda PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın 4 milyon adet kopya sattığı duyurulmuştu. SteamSpy'ın verilerine göre, oyunun satış miktarı 5 milyona yaklaştı.
 
 
   Ayrıca oyunun geliştirici tarafından paylaşılan bir diğer habere göre de, PlayerUnknown’s Battlegrounds eş zamanlı kullanıcı tablosunda Grand Theft Auto V'i üstüne çıkarak dördüncü sıraya yerleşti.
 
 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds 23 Mart 2017'de erken erişime açılmıştı ve bu ayın başında yapılan duyuru ile oyunun tam sürüm çıkış tarihi ertelendi. Oyunun tam sürümü 2017 yılı sonlanmadan çıkmış olacak. Erteleme haberi ile ilişkin habere buradan göz atabilirsiniz.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One'a da gelecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler