PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın Çöl Haritası Gösterildi

04.07.2017 15:15 Gazali Çetinkaya

 
 
   Bluehole Studio, PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın çöl temalı haritası için iki adet ekran görüntüsü paylaştı.
 
 
   Çöl temalı bu haritanın dışında geliştirici Bluehole Studio kar temalı bir başka harita üzerinde daha çalışıyor. İkisi içinde bir çıkış tarihi bulunmuyor. 
 
   Ek olarak, E3 2017 etkinliği esnasında duyurulduğu üzere PlayerUnknown’s Battlegrounds'a oyuncuların zombileri kontrol edebileceği bir zombi modu da gelecek.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds 23 Mart 2017 tarihinde çıkış yapmıştı ve oyun şu anda Steam'de Erken Erişim olarak ulaşılabilir durumda. Microsoft'un E3 2017 basın konferansı esnasında yaptığı duyuruya göre PlayerUnknown’s Battlegrounds 2017'nin sonlarında Xbox One'a gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler