PlayerUnknown's Battlegrounds'ın Oyun İçi Reklamlar Nedeniyle Puanı Düştü

Steam'in yeni inceleme puanı grafiği ile son yorumlar görülebiliyor.
02.10.2017 16:44 Gökhan Yılmaz

 
      PlayerUnknown's Battlegrounds'ın anlık 1.5 milyon oyuncuya ulaşması oldukça büyük bir başarı fakat son yeni gün içerisinde oyuna Çin tarafından kötü yorumlar yağıyor. Üçüncü parti bir VPN hizmeti sunan firmanın reklamları oyuncular tarafından kötü yorumlandı.
 
      Çin'de tamamen yerelleştirilerek sunulmasına rağmen oyuncular çeşitli lag problemlerinden yakınıyorlardı ve Avrupa / Amerika sunucularına girmek zorunda kalıyorlardı. Bunun üzerinde oyun içi VPN reklamlarının ortaya çıkması son damlayı taşırdı.
 
     Oyundaki yerel sunucu problemleri çözmemeleri bir yana, bir de oynamak için para verilen bir oyunda VPN ile uluslararası bağlantılarınızı hızlandırın şeklinde reklam görmeleri Steam üzerinden büyük eleştiriyle sonuçlandı. Neredeyse 10.000 negatif yorum eklendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 26 Sn önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler