Playstation 1 Grafikleriyle Hayatta Kalma Korku Oyunu Crow Country Duyuruldu

24.10.2023 11:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Tangle Tower geliştiricisi SFB Games, PlayStation'ın o klasik görsellerine sahip bir hayatta kalma korku oyunu olan Crow Country'i duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC'ye gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca şu anda PlayStation 5 ve PC için bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. 
 
Klasik bir tarz ile geliyor
 
 
 
Yeni duyurulan Crow Country oyunu hakkında Yaratıcı Yönetmen Adam Vian bir basın açıklamasında şöyle bahsediyor: "Bu aradığınız hayatta kalma korku oyunu. Gerçekten özel bir şey olduğu ortaya çıkardık. Bu oyunu oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Crow Country ilgi çekici bir atmosfere sahip, küçük ama unutulmaz bir karakter kadrosuyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan korku odaklı hayatta kalma oyunu. Oyunda anlamlı keşifler yapabiliyor, ilgi çekici bulmacalarla karşılaşabiliyor ve hepsinden önemlisi gerilim ve huzurun o karmaşasını hissedebiliyorsunuz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 24 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler