Playstation 4 Slim'in Görselleri Sızdı mı?

23.01.2015 10:50 Alkan Adakaner


     İtalyan oyun sitesi Multiplayer.it son dönemlerde söylentisini duyduğumuz Playstation 4 Slim'e ait görseller yayınladı. Aşağıda görebileceğiniz bu görüntülere göre PS4'te önemli bir küçülme yaşanmış.
 
    Bu görüntülerin hiç bir resmiyetinin bulunmadığını, sadece iddia'dan ibaret olduklarını belirtelim. Karşımızda iyi bir photoshop çalışması olduğunu düşünmek için çok fazla sebep var. Mesela PS2'nin Slim modeli ilk sürümden 4 yıl sonra, PS3'ün Slim modeli ise ilk modelden 3 yıl sonra çıkmıştı.
 
    Ayrıca Playstation 4'ün hemen slim modeli çıkacak kadar büyük olmadığını düşünüyoruz. Muhtemelen Sony bir Slim modeli en erken 3 yıl sonra piyasaya çıkaracaktır. Bekleyip görelim.

 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler