"Playstation 4, Watch Dogs'ta Büyük İmkanlar Sunuyor"

21.03.2014 17:54 Alkan Adakaner


     Watch Dogs'un grafikleri büyük tartışmalara yol açmıştı. Ubisoft ise grafiklerde düşüş yaşanmadığını iddia etmişti. Anlaşılan Playstation 4 Ubisoft'un isteklerini gerçekleştirmek için fazlasıyla yeterli olmuş. Watch Dogs animasyon yönetmeni Colin Graham'ın açıklamaları şu şekilde:
 
     "Playstation 4 bize yeni tarz bir oyun geliştirmek için sunulmuş bir cihaz gibi. Bize rüyalarımıza ulaşma şansı veriyor. Animasyonlar konusunda her zaman belleği sonuna kadar kullanırız; özellikle konsol neslinin sonlarına doğru. Yani PS4 bize animasyonlarda kısıtlama yapmama şansı verdi ve sivillerin çeşitliliğini arttırdık."
 
    "Benim bakış açıma göre bu sınırsız bir bütçeyle çalışmak gibi; çünkü PS4'ün bellek stoğu sınırsız. Gerçekten harika bir donanım"
 
    Oyunun tasarımcı ekibinin başındaki kişi olan Danny Belanger ise Playstation 4 hakkında şunları söyledi:
 
     "Güçlü teknoloji bize daha iyi simülasyonlar yaratma şansı veriyor. Su efektleri, şehirdeki insan sayısı, ışıklandırmanın kalitesi gibi konularda bir adım daha ileri gidebiliyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler