Playstation 4 ve Xbox One İçin Yeni Bir Toy Soldiers Yapılıyor

27.03.2014 12:19 Samet Basri Taşlı


     2010 yılında Xbox 360 platformu için, Xbox Live Arcade üzerinden yayınlanan Toy Soldiers serisine yeni bir oyun yapıldığı, yapımcı firma Signal Studios tarafından duyuruldu.
 
     Signal Studios'da topluluk yöneticisi olarak görev alan Becky Taylor, kendisiyle yapılan bir röportajda yeni bir Toy Soldiers oyunu üzerinde çalıştıklarını söyledi. Yeni oyun için ise "daha büyük bir dağıtımcı" ile çalışacaklarını söyleyen Taylor oyun hakkında başka bir ayrıntı vermeyi reddetti. Şu an için kesin olarak bilinen tek şey, oyunun Playstation 4 ve Xbox One için çıkacağı.
 
     Geçtiğimiz ay Microsoft'dan oyunun bütün haklarını satın alan Signal Studios, iki oyunu ve tüm DLC paketlerini barındıracak olan Toy Soldiers Complete isimli versiyonunun Steam üzerinden yayınlanacağını duyurmuştu. Toy Soldiers Complete şu an Steam üzerinden erken erişim ile oynanabilir durumda.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları -1 Sn önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler