Playstation Move'un Resmi Makineli Tüfeği!

Siz de Joy Pad'in yerini hiç bir şeyin tutamayacağını düşünenlerden misiniz?
10.12.2010 11:22 Alkan Adakaner


    Playstation Move ile silahlı oyunları oynarken kolunuz yoruluyor veya hedef alırken zorluk çekiyorsanız hem işinizi daha kolaylaştıracak hem de atmosfer için daha uyumlu bir parçaya sahip olabilirsiniz.
 
    Move için üretilen Sharp Shooter adlı parça 40 dolarlık fiyata sahip ve yukarıda gördüğünüz gibi Move ve Navigation Controller'ı bu parçaya takıyoruz. Resmi bir ürün olan Sharp Shooter, SOCOM 4, Killzone 3 ve Dead Space Extraction gibi oyunlar için uygun görünüyor.

    Daha önce Wii-mote için de buna benzer parçaların çıktığını görmüştük, hatta firmalar bu eklentiler nedeniyle  ipin ucunu biraz kaçırmışlardı. Playstation Move'un Sharp Shooter parçası  Şubat ayında piyasaya çıkacak. Umarız firmalar yararlı olabilecek ürünler çıkarmaktan vazgeçmezler.
 
    Eğer konsolda FPS oynamayı seviyorsanız biz size aşağıdaki rengi "orman yeşili" olarak adlandırılan Dualshock 3'ü öneriyoruz. Bu kontrol aleti ise Şubat ayında 54.99 dolardan satışa çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler