Playstation Network Bu Hafta Hediyelerle Dönüyor

01.05.2011 15:02 Alkan Adakaner

 
 
     Sony bugün Playstation Network servisinin durumu ile ilgili Tokyo'da bir konferans düzenledi. PSN'e yapılan saldırının Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin San Diego şehrinden geldiğini açıklayan yetkililer, saldırının arkasında Anonymous adlı ekibin bulunmadığını bildirdiler.
 
      Japon devinin konferansında Playstation Network'ün bu hafta tekrar kullanıma sunulacağı da açıklandı. Daha iyi korunan ve gelişmiş bir servis sözü veren firmanın resmi açıklamasına göre ilk aşamada PSN'de kullanıma sunulacak ve geliştirilecek özellikler şu şekilde:
 
* Playstation 3 ve PSP online oyun sistemlerinde iyileştirme yapılacak
* Bu online doğrulama gerektiren veya hali hazırda indirilmiş oyunları da kapsıyor
* Music Unlimited servisine ulaşabilecek.
* Hesap yönetimi ve şifre değiştirme seçeneklerine ulaşım
* PS3, PSP ve MediaGo servislerinde süresi dolmuş kiralık filmleri indirme imkanı
* Playstation Home
* Arkadaş Listesi
* Chat Özelliği
 
    Bunların yanı sıra kullanıcılardan tekrar özür dileyen Sony, ayrıca bazı hediyeleri de PSN üyelerine verecek. Oyuncuların kızgınlığını yatıştırma amacındaki bu hediyelerin ayrıntıları ise şöyle:
 
* Her bölgeye özel olarak Playstation Network servisindeki bazı içerikler ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Hangi bölgede ne tür hediyelerin verileceği yakında açıklanacak.
* Şu an Playstation Network'e kayıtlı olan bütün kullanıcılar 30 günlük Playstation Plus üyeliği kazanacak. PSN Plus'a zaten üye olanların üyeliği ise üyeliği 30 gün sonunda kaldığı yerden devam edecek.
* Qriocity servisi üyelerinin kullanabildiği Music Unlimited servisi 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler