Playstation Store Sonunda Açıldı

02.06.2011 11:52 Ersin Çakı


 
22 Nisan tarihinde bir grup Hacker tarafından saldırıya uğrayan Playstation Network hizmetleri, geçtiğimiz günlerde kademeli olarak açılmaya başlamıştı. Sunucu üzerinde yapılan çalışmalar bugün itibari ile sonlandı ve Playstation Store'da dahil olmak üzere tüm hizmetler kullanıma açıldı.

Sony'nin hazırladığı "Welcome Back" paketi şuan için indirilebilir durumda olmasa da, diğer tüm içeriklerin indirilebilir durumda olduğunu görmekteyiz.

Welcome Back paketi ile PS3 ve PSP kullanıcılarının hangi oyunları ücretsiz olarak indirebileceğini tekrar hatırlatalım.

1. Aşağıdaki listeden iki PlayStation 3 oyunu:

LittleBigPlanet
InFamous
WipEout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation


2. PSP account'una (hesap) sahip olanlar ayrıca aşağıdaki listeden iki PSP Oyunu indirebilecek:

LittleBigPlanet PSP
ModNation Racers PSP
Pursuit Force
Killzone Liberation

 
3. Bunlara ek olarak PlayStation Home için bir Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) teklifi üzerinde çalışıyoruz ve bu teklifi onaylandığında açıklayacağız.
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 4 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 28 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler