"Playstation Vita'da Bölge Kilidi Olmayacak"

Playstation Vita'ya ilgi çok büyük, Sony cihaza bölge kilidi koymayarak oyuncuların sempatisini daha fazla kazanacaktır
09.06.2011 12:03 Alkan Adakaner


    Nintendo 3DS'in bölge kilidinin olması oyuncuların neredeyse tamamının tepkisine yol açmıştı. Ev konsollarında yine anlaşılabilir olan bu durumun taşınabilir bir konsol için anlaşılması mümkün değil.
 
    Sony ise Playstation Vita'da bölge kilidi uygulamasını kullanmayacak gibi görünüyor. En azından SCE Worldwide Studios'un Avrupalı başkanı Michael Denny'nin açıklaması bu yönde. Denny, bildiği kadarıyla (o bilmeyecek de kim bilecek) Playstation Vita'da bölge kilidinin olmadığını söylüyor. 

    Umarızm Denny'ye verilen bilgilerde bir yanlışlık yoktur, çünkü adı üstünde taşınabilir olan bu konsollarda bölge kilidi uygulaması pek doğru değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler