Playstore Dükkan Sizin Uygulamasının İlk Meyvesi “Monochorma” Oldu

28.05.2014 11:16 Alkan Adakaner

    TTNET’in dijital girişimcilere ve oyun sektörünün gelişimine destek vermek için, dijital oyun platformu Playstore üzerinde hayata geçirdiği “Dükkan Sizin” uygulaması ilk meyvesini verdi. Türk oyun yapımcısı Nowhere Studios tarafından hazırlanan “Monochroma” adlı oyun, “Dükkan Sizin” uygulaması kapsamında, Playstore’dan platform ve tanıtım desteği alarak geniş kitlelerle buluşacak.
 
    Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, girişimcilere verdiği desteklere farklı platformlarda yaptığı çalışmalarla devam ediyor. TTNET, girişimcilik ekosisteminin önemli bir parçası olan yerli dijital oyun yapımcılarına “Dükkan Sizin” uygulamasıyla destek verirken, bu alanda oyun sektörünü geliştirecek ilk önemli adımları da atmaya başladı.
 
    “Dükkan Sizin” uygulaması ile Türkiye’de oyun yapmak isteyen tüm yerel oyun yapımcılarına Playstore’un kapılarını açan TTNET, Türk oyun yapımcısı Nowhere Studios tarafından hazırlanan ve yerli oyun içeriğinin gelişiminde önemli bir aşama olarak gösterilen “Monochroma” adlı oyunu, oyunseverlerle buluşturdu.

    Playstore’da oyunseverlerin beğenisine sunulan “Monochroma” oyunu, hem görsel yapısı hem de etkileyici hikâye kurgusu ile dikkat çekiyor.

    “Monochroma” , kahramanların oyun içerisinde ilerlemek için öncelikle bulmacaları çözmesini gerektiren puzzle platform türünde bir oyun olarak oyun severlerle buluşuyor. “Monochroma” oyunu, çocuk olmak, kardeş sahibi olmak, büyümek temaları üzerine kurulan hikâyesini, söz veya yazıya ihtiyaç duymadan, oyunculara etkileyici bir şekilde yaşatıyor. Oyunseverler Playstore’a özel olarak ilk 2 hafta boyunca bu güzel oyuna 39,99 TL yerine 35,99 TL’ye sahip olabilecekler.

   “Monochroma” oyunu hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:
http://www.playstore.com/#!/oyun/monochroma?aff=mpr 
 
 
BASIN BÜLTENİ
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monochroma Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Nowhere Studios Dağıtıcısı: Nowhere Studios Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler