Playstore'da Far Cry Serisine Büyük İndirim + Dark Souls II Satışa Sunuldu

25.04.2014 12:27 Alkan Adakaner


     Playstore’dan dünyayla aynı anda “Dark Souls II” oyunu ve yeni hafta sonu kampanyası. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da oyunseverleri avantajlarla dolu bir hafta sonu bekliyor. Playstore, heyecanla beklenen “Dark Soul II” oyununu dünyayla aynı anda oyunseverlere sunarken, yeni hafta sonu kampanyası kapsamında “Far Cry” serisinde yüzde 67’ye varan indirimler uyguluyor.

"Dark Souls II" dünyayla aynı anda Playstore’da
     2011’in hit oyunu “Dark Souls”un devamı olarak geliştirilen “Dark Souls II” oyunseverlere benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Heyecanla beklenen bu oyun hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve uygun ödeme koşullarıyla oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/dark-souls-ii


“Far Cry”de serisinde yüzde 67’ye varan indirimler
     Playstore, kullanıcılarına “Dark Souls II” heyecanını yaşatırken, hafta sonu kampanyalarına da devam ediyor. Playstore yeni kampanyası kapsamında “Far Cry” serisinin tüm oyunları “Far Cry 3 Deluxe Edition”, “Far Cry 3”, “Far Cry 3 Blood Dragon”, “Far Cry 2 Fortunes Edition” ve “Far Cry”da, yüzde 67’ye varan kaçırılmayacak indirimler sunuyor.
 
     Kampanyanın detaylarını öğrenmek ve oyunları satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.playstore.com/#!/kampanya/far_cry_mart

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler