Pokemon Gray, Bu Hafta Duyurulabilir

20.02.2012 15:36 Ersin Kılıç


     Pokemon oyunlarının arkasındaki firma olan Game Freak, genelde çıkardığı Pokemon oyunlarına bir devam oyunu çıkartıyor. Örneğin Pokemon Red ve Green için final oyunu olarak Yellow ile karşılaşmıştık.
 
     Son çıkan Pokemon ikilisi Black ve White için ise uzun süredir bir final oyunu dedikodusu dolaşıyor. Hatta Nintendo Pokemon Gray adını tescilletmişti. Doğal olarak oyunun geleceği de kesinleşmiş gibi oldu. Buna rağmen hala resmi duyurunun gelmemesi de oyuncuları meraklandırıyor.
 
     Game Freak yönetmeni Junichi Masuda, bu hafta japonya'daki Pokemon center'da bir söyleşiye katılmış. Burada "Lütfen Black ve White versiyonlarının devamı için bir bilgi verin" gibi gelen sorulara "Henüz buna cevap veremem. Söyleyebileceğim tek şey önümüzdeki Pokemon Smash programını izleyin olacaktır" cevabını vermiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler