Pokemon Masters iOS ve Android Cihazlar için Çıktı

29.08.2019 08:36 Gazali Çetinkaya

 
The Pokemon Company, DeNA tarafından geliştirilen yeni mobil Pokemon oyunu Pokemon Masters'ın iOS (App Store) ve Android (Google Play) için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun içi satın alma seçenekleriyle birlikte oynaması ücretsiz bir yapım.
 
Oyunun mağazalar üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Pokemon dünyasında yeni bir maceraya başlayın ve yepyeni Pasio adasını keşfedin.
 
Pasio adasında Pokemon Masters League adında 3'e 3 bir turnuva düzenleniyor. Pokemon eğiticilerine karşı savaşırken turnuvada şampiyon olmaya çalışın ve yolculuğunuzda rüya takımınızı kurmayı unutmayın.
 
Üç Pokemon eğiticisi ve bir Pokemon ile bir takım kurun ve rakiplerinizin zayıf yönlerini hedefleyerek onlara büyük oranda hasarlar verin.
 
Dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınızla birlikte oyun oynamanın keyfini çıkarın. Co-op oynanışta üç kişiden oluşan bir takım kurun ve eğlenceli ve heyecanlı savaşlara katılın. Zafere ulaşmak için birlikte çalışın.  

 
Oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Masters Platformlar: Mobil Geliştirici: Dena Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler