Pokemon Sun/Moon ve Final Fantasy XV Amazon'un Tatil Döneminde En Çok Satan Oyunları Oldu

30.12.2016 13:03 Gazali Çetinkaya

 
   En büyük internet alışveriş sitelerinin başında gelen Amazon, tatil dönemi içerisinde en çok satılan oyunları açıkladı. Açıklamaya göre de tatil dönemi içerisinde Amazon üzerinde en çok satan oyunlar Pokemon Sun, Pokemon Moon ve Final Fantasy XV'in PlayStation 4 sürümü oldu.
 
   Basın bülteni ile bu üç oyunun en çok sattığını açıklayan Amazon; net rakamlar, liste ve hangi zaman diliminin kapsadığını belirtmedi ancak en azından kasım ve aralık aylarını kapsadığını söyleyebiliriz. 
 
   Amazon'un haberinin dışında Pokemon Sun/Moon ve Final Fantasy XV'in satışları ile ilgili haberleri gözden geçirecek olursak, Pokemon Sun/Moon bir çok Avrupa ülkesinde ve Kuzey Amerika üzerinde Nintendo'nun en iyi çıkış yapan oyunu olmayı başardı. Japonya'da sadece üç gün içerisinde 1,905,107 satış yapan Sun/Moon bir diğer Pokemon oyunu X/Y'ın ardından Japonya'da ikinci en iyi çıkış yapan oyun oldu. Pokemon Sun/Moon şu ana kadar Japonya'da toplam 3,246,222 adet sattı.
 
   Final Fantasy XV ise ilk haftasında 5 milyon adet dağıtım sayısı ile Final Fantasy serisi içerisinde bir rekor kırmayı başardı. Final Fantasy XV'in PlayStation 4 sürümü Japonya'da toplam 860,847 adet sattı. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler