Pokemon X & Y'de Mega Evrimler Olacak (Video)

10.08.2013 11:05 Talha Aynacı

 
   The Pokemon Company tarafından yapılan açıklamaya göre Pokemon X & Y'deki bazı Pokemonlar savaşlar esnasında "Mega" derecesine atlayacak bir evrim geçirecek. CoroCoro dergisindeki taramalara göre bu Pokemonlar arasında MegaMewtwo, MegaBlaziken, MegaLucario, MegaMawile, MegaAbsol ve MegaAmpharos yer alıyor.
 
   Pokemon denildiğinde akla gelen ilk sitelerden birisi olan Serebii ise bu evrimin gerçekleşmesi için Pokemon'un o esnada Mega Stone tutması gerektiğini bildiriyor. Evrim haliyle Pokemon'a yeni bir görünüm ve istatistiklerde gelişme vadediyor.
 
   Bu bilgilere ek olarak Pokemon X & Y'de karşımıza çıkacak bir diğer değişiklik de Super Training ve Core Training. Super Training ile mini oyunlar oynayarak Pokemon'larınızın istatistiklerini yükseltebilir, Core Training ile oyuncu çaba sarfetmeden Pokemonunun güçlenmesini sağlayabilir.
 
İzleyeceğiniz videoda ise Mega Pokemon'u göreceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon X & Y Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds'tan Yepyeni Fragman Geldi: İşte Yeni Detaylar 17 Dk önce Phantom Blade Zero'dan İlgi Çekici Oynanış Fragmanı 1 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Valorant Konsollara Geliyor: PS5 ve Xbox Series İçin Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler