Pokemon X & Y'yi Erken Satan Mağazalar Yandı

11.10.2013 17:52 Talha Aynacı


   Pokemon X & Y bir kez daha satış tarihinden önce oyunculara satılmaya başlandı. Farklı haber kaynaklarında geçen bilgiye göre Brezilya ve İngiltere'deki bazı mağazalar oyunun resmi çıkış tarihi olan 12 Ekim'den (yani yarın) önce oyunu satışa sunmuş durumda. Örneğin İngiltere'nin en önemli perakendeci mağazalarından GAME sadece çıkış tarihini kırmakla kalmadı, müşterilerine ve de oyunu ön sipariş edenlere "gelin oyununuzu şimdi alın" diye mesaj yolladı.
 
   Ancak Nintendo tarafından yapılan resmi açıklamaya göre çıkış tarihini kıran mağazalar tespit edilerek cezalandırılacaklar. Nintendo'nun nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise merak konusu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon X & Y Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler