Pokemon Yeni Arayışlar İçinde

Kimbilir, belki Pokemon ileride başka oyunlarla da birleşebilir.
17.12.2011 17:19 Beril Sergün

 
    Dünyanın bir çok yerinden oyuncuların heyecanla beklediği yeni Pokemon oyunu nihayet açıklandı ama kafalarda bir çok soru işareti bıraktı. Gördüklerimize göre Pokemon yayın hayatında ilk defa Tecmo Koei'nin Nobunaga's Ambition adlı oyunu ile birleşerek ortak bir hikaye sunacak.

     Henüz bir ismi olmayan oyun büyük ihtimalle Pokemon + Nobunaga's Ambition adı altında piyasaya sürülecek. Bu haftasonu Japonyada gerçekleşecek Jump Festa Expo'da iki seriden karakterler bir arada görünecek.
 
     Ülkemize yabancı olan ama bir hayli hayranı olan Nobunaga's Ambition serisi aslında 1983'lerde yayınlanan bir RPG oyunu. MSX, NES, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 gibi çeşitli sayıda konsollarda görünen oyun Dynasty Warriors ile aynı konuya sahip.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler