Pokémon Home Switch ve Akıllı Telefonlar için Kullanıma Açıldı

12.02.2020 06:23 Gazali Çetinkaya

 
 
Nintendo, Pokémon Home'un bugün itibarıyla Switch, iOS ve Android cihazlar için kullanıma açıldığını duyurdu.
 
Pokémon Home oyuncuların Pokémon maceralarına tek bir oyun sisteminin ötesinde devam etmelerine ve Pokémon koleksiyonlarını yönetmelerine olanak sağlayan bir bulut servisi uygulaması. Kullanıcılar arkadaşları ile veya dünyanın dört bir yanındaki oyucularla Pokémon'larını takas edebilecekler. Pokémon Home uygulaması Pokémon Bank, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Pokémon Sword ve Pokémon Shield ve Pokémon Go oyunları ile uyumlu.
 
Ücretsiz ve ücretli seçenekleri mevcut. Switch'te bir aylık abonelik $2.99, üç aylık abonelik $4.99 ve 12 aylık abonelik $15.99. Akıllı telefonlarda ise sırasıyla 19,99 TL, 34,99 TL ve 109,99 TL.
 
Ücretsiz ve ücretli seçenekler arasındaki farklar ise: Hesapta tutulabilecek Pokémon sayısı 30 vs 6000, Wonder Box'a aynı anda yerleştirilebilecek Pokemon sayısı 3 vs 10, bir kerede GTS'ye yerleştirilebilecek Pokemon sayısı 1 vs 3, takas odasında katılımcı vs katılımcı / host.

Pokémon'ların ne kadar güçlü olduğunu görme ve Pokémon Bank'ten Pokémon taşımak ücretli servise özel.
 
Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Nintendo eShop
App Store
Google Play

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon Home Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: bulut servisi Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler