Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire'ın Boyutu Açıklandı

08.09.2014 00:29 Ömür Gencer


      Nintendo 3DS sahipleri yeni Pokemon oyunu (remake'i) Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire'i büyük bir heyecanla bekliyor. Oyun çıkış tarihine yaklaştıkça yapım hakkında yeni teknik detaylar paylaşılıyor. Son olarak Nintendo oyunun kaplayacağı boyutu resmileştirdi.
 
      Açıklanana göre  Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire, Nintendo 3DS'de 1.8 GB'lık bir alan kaplayacak. Bir önceki Pokemon oyunu olan Pokémon X ve Pokémon Y, 1.7 GB'lık bir alan gerektiriyor. Yani iki oyun arası boyut farkı pek yok.
 
      Yıllar önce Gameboy için çıkmış olan Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire'in boyutunun sadece 16 MB olduğunu hatırlatalım. Bahsettiğimiz oyun Nintendo 3DS için 28 Kasım'da Avrupa çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 11 Dk önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 53 Dk önce Vampir Temalı EvilVEvil'in Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler