Pokémon Omega Ruby & Alpha Shappire'in Sınırlı Sayıdaki Sürümü Duyuruldu

28.08.2014 16:26 Tunahan Başol

 
     28 Kasım'daki çıkışı için hazırlanmakta olan 3DS'in iddialı oyunu Pokémon Omega Ruby & Alpha Shappire'in her ikisi için de sınırlı sayıdaki sürüm duyuruldu.
 
     Özel tasarımlı kutularla gelen bu sürümlerden Omega Ruby'nin içerisinden Pimal Groudon, Alpha Shappire'in içerisinden ise Primal Kyogre'nin bulunduğu metal kutular ve tabii ki oyunun kendisi çıkıyor.
 
     Ayrıca bu sürümü Nintendo İngiltere'nin sayfasından veya GAME üzerinden ön siparişle alanlar, aşağıda görselini bulabileceğiniz özel figürlere sahip olacakken, ShopTo'dan alanlar ise Trochic'in bulunduğu bir anahtarlığa sahip olacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 39 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler