Pokémon Scarlet and Violet 18 Kasım'da Geliyor

02.06.2022 10:50 Mehmet Tandoğan

 
 
The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, Pokemon Scarlet and Pokemon Violet'in 18 Kasım'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Pokemon serisinin en yeni oyunları Pokemon Scarlet ve Pokemon Violet, nihayet Nintendo Switch'e geliyor. Bu yeni oyunlar ile açık dünyada özgürce gezebileceksiniz.

Çeşitli kasabaları ve vahşi doğayı keşfedebileceğiniz bu oyunlar ile Pokemon deneyimini üst düzeyde yaşayacaksınız. Oyunda bulunan Pokemonları gökyüzünde, denizlerde, ormanlarda, sokaklarda kısacası her yerde görmeniz mümkün.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Pokémon Company Platformlar: PC Geliştirici: The Pokémon Company Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler