Polygon, PlayStation 4 Hakkında Yalan Söyledi

Polygon'un azıcık taraflı yayını
21.11.2013 16:42 Ömer Ongun

 
   Bu sene açılan Polygon, geçen hafta PS4'e yaptığı yayının bir benzerini, dün Xbox One için de hazırladı. Sitenin açılmasından önce yayınlanan Press Reset belgeselinin Microsoft tarafından 750.000 dolarlık bir bütçeyle çekilmesi, çelişkili ve yanlış bilgiler içeren incelemeleriyle ciddi tepki toplayan editör ekibinin yeni konsollara tepkisi oldukça ilginç.
 
   PS4 yayını sırasında konsolun her eksiğini uzun uzun inceleyen, çıkış oyunlarına oldukça kritik yaklaşan ekip, Xbox One'ın arayüzünü kullanmayı bile daha çözemeden Microsoft'un konsolunu savunmaya başladı. Kinect'i ve multimedia snap özelliğini bir türlü çalıştıramayan ekipten Chris Grant, Xbox One'da olan ve PS4'te olmayan bir özellik olarak TV kumandasıyla konsolun idare edilebildiğini söyledi.
 
   PS4, aynen PS3 slim gibi, HDMI- CEC protokolünü desteklemekte, bu sayede de piyasadaki hemen her televizyonun kumandasıyla uyumluluk içinde. Xbox One ise aynı özelliği IR-Blaster protokolü üstünden desteklemekte.
 
   Yeni konsollar oyunculardan hatrı sayılır bir ödeme beklerken, Polygon'un bir süredir devam ettiği bu minik taraflı yayınında en azından yanlış bilgilendirmeye hemen başlamamasını umardık.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler