Popüler Star Wars Mobil Oyunu Resmi PC Desteğine Kavuşuyor

05.04.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Popüler bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Star Wars: Galaxy of Heroes, bu yılın sonlarında PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Electronic Arts tarafından açıklanan bilgilere göre oyun resmi PC desteğine sahip olmayı bekliyor.
 
Galaxy of Heroes PC'de yüksek çözünürlüğe sahip olacak
 
 
 
İlk olarak Kasım 2015 tarihinde mobil cihazlar için piyasaya sürülen Star Wars: Galaxy of Heroes, çıkış yapmasından bu yana yaklaşık olarak 8,5 yıl geçti. O zamandan bugüne geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan bu yapım şimdi ise yeni platformundaki yerini almaya hazırlanıyor. Oyuncular PC'de oyun oynamak için daha önceden çeşitli emülatörler kullanıyordu. Ancak şimdi resmi PC desteği ile beraber bunların hiçbirine gerek kalmayacak.
 
Game Informer tarafından bildirildiği üzere Galaxy of Heroes'un PC sürümü daha yüksek çözünürlük seçeneklerine sahip olacak ve aynı zamanda kenar yumuşatmayı ve 60 fps'yi destekleyecek. Mobil sürüm daha çok dokunmatik ekranlı bir yapıyı bünyesinde barındırsa da PC sürümünde hem klavye hem de fare desteği yer alacak. Ancak şu an için ne yazık ki kontrolcü desteğinin olmayacağını da aktaralım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 20 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler