Populous Özleyenlere Tarayıcı Oyunu

Populous, Peter Molyneux ve ekibi tarafından gelişirilmişti.
22.05.2012 13:11 Gökhan Yılmaz

 
     Eğer aranızda PC için 1989'da çıkarak hafızalara kazınan ve tanrı rolünü üstlendiğimiz Populous'u özleyen varsa sizin için güzel bir haberimiz var. Populous farklı bir isimle tarayıcılarda yeniden hayat buldu.
 
     Reprisal, tarayıcı tabanlı ve ücretsiz olarak sunulan bir oyun ve yaklaşık 1 milyon üyesi bulunuyor. Yapımcıların Populous'a saygı duyarak hazırladıkları bu oyunda bir kabilenin kontrolünü sağlayarak onlara rehber oluyorsunuz ve gelişmeleri, çoğalmaları için uğraş veriyorsunuz. Totem'ler kullanarak özel güçleriniz ile doğayı kontrol edebiliyor ve yolunuza çıkanlara karşı nefretinizi salabiliyorsunuz. Ama kullarınızı küstürmemeye dikkat etmeniz gerekiyor.
 
     Reprisal ilginizi çektiyse Reprisal Universe isimli resmi internet sitesinden oyuna göz atarak deneyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 12 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 28 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 40 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 51 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 52 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler