Portal 1 ve Portal 2 Switch'e Geliyor

28.06.2022 17:06 Umut Tandoğan

 
 
Daha önce duyurulan Portal: Companion Collection, iki beğenilen birinci şahıs bulmaca oyunu Switch için tek bir pakette toplanıyor. Nintendo, canlı yayın etkinliğinde Portal 1 ve Portal 2'nin Switch'e geleceğini bildirdi.
 
Portal, Valve'ın içerisinde Team Fortress 2 ve Half Life 2 bölümlerini de barındıran paketi Orange Box'ta yayınlandı. Half Life evrenine göndermeleri ile bir hayli dikkat çeken oyunun merkezinde ise Aperture Science Laboratuvarları yer alıyor. Bu laboratuvarda bir denek olan Chell'i yönettiğimiz oyunda test alanından kaçarak laboratuvardan dışarı çıkmaya çalışıyoruz.
 
Portal, tasarım, bulmaca ve kara mizahıyla hızla popülerlik kazandı. 2011'de Valve, bir devam oyunu olan Portal 2'yi piyasaya sürdü.
 
Oyunun Switch Sayfası
https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Portal-Companion-Collection-2168991.html 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 6 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 26 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 47 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler