Portal 2 için Fan Yapımı VR Modu Yayınlandı

18.09.2023 11:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Gistix', Valve tarafından oyunculara sunulan bulmaca oyunu Portal 2 için yeni bir mod yayınladı. VR mod olarak karşımıza çıkan bu sürümde sanal gerçeklik ile beraber ilerleyebiliyor ve tam hareket kontrolleriyle oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Mod için oynanış videosu yayınlandı
 
 
 
Gistix adlı mod geliştiricisi VR modun nasıl çalıştığını sergilemek için YouTube'da bir video paylaştı. Bu video 20 dakikalık oynanış görüntülerini içeriyor ve size bu moddan neler bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir veriyor. 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında olan bu mod için yeni güncellemelerin gelmesi planlanıyor. Gelecek sürümlerde Gistix, genel CPU kullanımını iyileştirmeyi planlıyor. Aynı zamanda oyun içi kullanıcı arayüzü ve duraklatma menüsü için de çeşitli geliştirmelerin geleceğini aktarıyor. 
 
İlginizi çektiyse mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
Portal 2 VR mod
 
Oynanış görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
P R I S M - A Visual Novel Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler