Portal ve Left 4 Dead Tasarımcısı Kim Swift Electronic Arts'a Katıldı

20.01.2017 01:58 Gazali Çetinkaya

 
   Amerikalı video oyun tasarımcısı Kim Swift, Electronic Arts'ın bünyesinde bulunan Motive Studios'a tasarım yönetmeni olarak katıldı.
 
   Kim Swift daha öncesinde Portal, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two gibi önemli projelerde tasarımcı olarak yer almıştı. Aralık 2009'da Valve'dan ayrılan Kim Swift, Airtight Games'e katıldı ve orada da Quantum Conundrum adlı oyunun yönetmenliğini yaptı.
 
   Ardından Nisan 2014'te Amazon Game Studios'ta çalışmaya başlayan Kim Swift şimdi ise Electronic Arts'ın Motive Studios'una katıldı.
 
   Kim Swift'in hangi oyunlar üzerinde çalışacağı açıklanmış değil ancak Motive Studios'un Star Wars projeleri ve yeni bir IP üzerinde çalıştığını biliyoruz.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler