Portal'ın Bölümleri Portal 2'ye Geliyor

06.02.2014 18:54 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en başarılı serilerinden Portal, bulmaca odaklı yapısıyla herkese hitap etmiyor. Yine de kendine has bir oyuncu kitlesine sahip olan seri için yeni bir haber geldi. Oyuncular, Portal'ın bölümlerini Portal 2'ye uyarlıyor.
 
    Portal: Alive and Kicking isimli Portal 2 modu, tamamen ücretsiz olarak hazırlanıyor. İlk oyunun bölümlerini güçlendirilmiş grafiklerle Portal 2'ye uyarlayan mod, Valve tarafından da destekleniyor. Bu modda sadece ilk oyunun bölümleri değil, mod yapımcıları tarafından tasarlanmış yeni bölümler de yer alıyor.
 
    Henüz çıkış tarihi bilinmeyen Portal: Alive and Kicking, geçtiğimiz gün açıklanan yeni Steam Greenlight oyunları listesinde yerini almıştı. Yani modun yapımı bittiğinde Portal 2 sahibi oyuncular Steam'den ücretsiz olarak indirebilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 19 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler