Power Rangers: Battle for the Grid Oynanış Fragmanı

30.01.2019 00:57 Gazali Çetinkaya

 
nWay, Hasbro ve Lionsgate iki hafta önce duyurulan yeni dövüş oyunu Power Rangers: Battle for the Grid için oynanış fragmanı yayınladı.

Power Rangers: Battle for the Grid PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için Nisan ayında; PC için daha sonraki bir tarihte çıkış yapacak.

Oyunun standart sürümü $19.99 fiyattan satışa sunulacak bunun yanı sıra bir de $39.99 fiyattan satışa sunulacak koleksiyoncu sürümü bulunacak. Koleksiyoncu sürümü Season One Pass (üç ek karakter, bu karakterlerin Arcade modu hikayesi ve yeni savaşçı skin'i) ve özel Lord Drakkon Evo II ve Mighty Morphin Power Rangers Pink Ranger karakter skin'leri içerecek.

Power Rangers: Battle for the Grid ayrıca Cross-Play ve Cross-Progression desteği sunacak. Yani Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformlarındaki oyuncular birbirlerine karşı savaşabilecek ve oyuncular oynadığı platformu değiştirdiğinde ilerlemesi de aktarılacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Power Rangers: Battle for the Grid Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: nWay Dağıtıcısı: nWay Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler