Prensesin Mario'ya Değil Ninja'ya İhtiyacı Var

25.05.2010 21:06 Alkan Adakaner


     Super Mario Bros'u hemen hemen bütün oyuncular biliyor ve birçoğumuz bu oyunla büyümüş ve bitirmişizdir. Mario sürekli kaçırılan prensesi kurtarmaktan bıkacak mı cidden merak ediyorum.
 
      Bir oyuncu tarafından hazırlanan bu evrenler arası geçiş projesinde Mantar Krallığında Ninja Gaiden ve Dead or Alive'dan tanıdığımız Ryu Hayabusa'yı görüyoruz. Video'da da görebileceğiniz gibi Ryu, Mario'dan çok daha hareketli ve başarılı bir performans sergiliyor. 
 
     Bu tür evrenler arası geçişler son dönemlerde çok popüler oldu ve ileride Mario evreninde başka oyunlardan karakterler görürsem şaşırmayacağım.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler